Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ρεβεγιόν με Κουτσολιάκο! - Η συνεργασία του «καυτού» Βέλλιου με τον ομογενή ατζέντη, έβαλε τέλος στο μανατζερικό...πάρτι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του




























Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της εγχώριας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. 

Λογικό κι αναμενόμενο δεδομένου πως από την στιγμή που επαναπατρίστηκε το καλοκαίρι για λογαριασμό του Ηρακλή, έκανε ένα άκρως θεαματικό restart στην καριέρα του και καταπλήσσει τα πλήθη.

Κάπως έτσι άλλωστε για τα πόδια του Απόστολου Βέλλιου (περί ου ο λόγος) έχει αρχίσει να γίνεται… σκοτωμός. 

Αν και το συμβόλαιο με τον «Γηραιό» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄17, το όνομά του ήδη κάνει «παρέλαση» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ άλλων ομάδων κι ενώ παραμένει πάντα ανοιχτή η προοπτική (νέας) μετακόμισης στο εξωτερικό. 

Μια φορά σε μανατζερικό επίπεδο, η ιστορία είναι πλέον τελειωμένη. Τι σημαίνει αυτό...;

 Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έγραφε προ ημερών για το τεράστιο γκελ που προκαλεί ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στην πιάτσα των ατζέντηδων και την προσπάθεια ουκ ολίγων μανατζαρέων να τον συμπεριλάβουν υπό την στέγη τους. 

Ε λοιπόν ο κύβος ερρίφθη σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης προερχόμενες από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού. 

Ο Απόστολος Βέλλιος έχει συμφωνήσει να πορευτεί με το δίδυμο Πολ Κουτσολιάκος – Μάκης Μίχας! 

Δίδυμο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως διαθέτει το «know how», όχι μόνο να ολοκληρώνει σπουδαία deals εντός κι εκτός συνόρων, αλλά και να «ψήνει» δημοφιλείς παίκτες για την μεταξύ τους συνεργασία. 

Ο ομογενής ατζέντης Κουτσολιάκος και ο εξ απορρήτων συνεργάτης του στην Ελλάδα Μίχας, βρέθηκαν προ ημερών στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησαν δια ζώσης αγώνα του Ηρακλή. 

Επίσκεψη που και κυκλοφόρησε προς τα έξω και κάθε άλλο παρά τυχαία αποδεικνύεται προϊόντος του χρόνου πως υπήρξε, βάζοντας το νερό στο αυλάκι για την συνεργασία τους. 

Φυσικά μην περιμένετε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου, καθ΄ότι αυτές οι δουλειές όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία γίνονται σιωπηρά. 

Χωρίς λεζάντα, διαφήμιση και τυμπανοκρουσίες. Περάστε, συμφωνήστε, τελειώσατε!  

Κλείνοντας και λαμβάνοντας υπόψιν τα ισχυρά - παραδοσιακά κονέ του Κουτσολιάκου στην γερμανική αγορά (και όχι μόνο) εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δημιουργούνται νέα δεδομένα στην υπόθεση μεταγραφής του «καυτού» Βέλλιου. 

Κοτζάμ Κουτσολιάκος είναι αυτός, όχι… παίξε – γέλασε!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (29/12)


Δεν υπάρχουν σχόλια: