Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πετρόπουλος ήταν και… πάει! – Ρούπι δεν το κουνάει ο 29χρονος επιθετικός από την Μπάρι
















Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, οι καλοί επιθετικοί που διαθέτουν μια… άλφα έφεση στο σκοράρισμα και δεν κοστίζουν μια περιουσία, είναι περιζήτητοι στο εγχώριο μεταγραφικό παζάρι. 

Κι ένας παίκτης που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω απαραίτητα αγωνιστικά χαρακτηριστικά αλλά και οικονομικά δεδομένα, ακούει στο όνομα Αντώνης Πετρόπουλος. 

Ο 29χρονος επιθετικός αποχώρησε από το μνημονιακό ελληνικό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι και σάλπαρε με προορισμό την Ιταλία για λογαριασμό της Μπάρι. 

Προϊόντος του χρόνου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Ελληνας στράικερ. 

Λόγω ενός τραυματισμού μόλις την δεύτερη εβδομάδα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχασε σημαντικό έδαφος κι έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα της Serie Β με το ημερολόγιο να γράφει 17 Οκτωβρίου, αγωνιζόμενος για 19 λεπτά στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τερνάνα. 

Ο φτωχός χρόνος συμμετοχής του στην Μπάρι έκανε αρκετές σουπερλιγκάτες ομάδες (με πρώτη την Καλλονή όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 20 Οκτωβρίου) να σκαλίσουν την προοπτική του επαναπατρισμού του εν όψει Ιανουαρίου. 

Εσχάτως όμως το θέμα έκλεισε και στη Μυτιλήνη κι σε όποιες άλλες πολιτείες έκαναν μεταγραφικά σχέδια για τον «Πετρογκόλ» θα μείνουν με την όρεξη. 

Βλέπετε, οι Ιταλοί ξεκαθάρισαν στον εκπρόσωπο του παίκτη (Γιάννης Γλυκός) στην κατ΄ιδίαν συνάντηση που είχαν προ ημερών μαζί του, πως δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο και να διακόψουν (πρόωρα) την συνεργασία μαζί του. 

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Αντώνη, την προσπάθειά του στις προπονήσεις και τον επαγγελματισμό του…» ήταν το μήνυμα που έστειλαν στον μάνατζερ του, βάζοντας έτσι τέλος στο θέμα ενός διαζυγίου έξι μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του. 

Σημειωτέον πως στο συμβόλαιο του Πετρόπουλου (έχει τρεις επίσημες συμμετοχές) με την Μπάρι υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, που δύναται να ενεργοποιηθεί από πλευράς των Ιταλών σε περίπτωση ανόδου στο Καμπιονάτο.

Επειτα από δρόμο 18 αγωνιστικών στην Serie B, η Μπάρι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Κροτόνιε (40 β.) και -3 από την δεύτερη Κάλιαρι ( 37 β.). Εν ολίγοις, Πετρόπουλος ήταν και ...πάει!    


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/12)


Δεν υπάρχουν σχόλια: