Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μανατζερικό... πάρτι για τον Βέλλιο! - «Κατά ριπάς» οι προτάσεις για τα δικαιώματα του 23χρονου επιθετικού του Ηρακλή
















Ούτε ο ίδιος ο Απόστολος Βέλλιος ενδεχομένως – κι εδώ που τα λέμε - να μην πίστευε όταν το περασμένο καλοκαίρι επαναπατριζόταν για λογαριασμό του Ηρακλή, τον ντόρο που θα κατάφερνε να δημιουργήσει μέσα σε λίγους μήνες από την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις με τον «Γηραιό» και τα 6 γκολ σε 13 αγώνες, έχουν φέρει την μετοχή του να κινείται σε επίπεδα limit up στο εγχώριο χρηματιστήριο. 

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, το σουξέ είναι διπλό. Τι σημαίνει αυτό…; 

Απλούστατα πως εκτός από τις ομάδες που έχουν αρχίσει να θαυμάζουν τα έργα και τις ημέρες του 23χρονου ποδοσφαιριστή στον Ηρακλή και κάνουν μεταγραφικά σχέδια, κυκλοφορούν και ουκ ολίγοι ατζέντηδες οι οποίοι βάζουν στον «σημάδι» τον νεαρό άσο. 

Κι επειδή πίσω από κάθε σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται κι ένας agent, χρήσιμο θα ήταν να κάνουμε ένα focus και στο μανατζερικό…γήπεδο της υπόθεσης Βέλλιου. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής δεν είναι το ίδιο «δεμένος» όσο και με τον Ηρακλή, αφού το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» ολοκληρώνεται σε ενάμιση χρόνο από τώρα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του ΄17.    

Το συμβόλαιο του με τον νυν εκπρόσωπό του Τάσο Παπαδόπουλο ο οποίος έτρεξε για λογαριασμό του γραφείου που εργάζεται την υπόθεση του επαναπατρισμού και μεταγραφής του στον «Γηραιό», λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Κάτι που έχουν πάρει μυρωδιά στην εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων και «βομβαρδίζουν» με προτάσεις συνεργασίας τον πρώτο σκόρερ του Ηρακλή. 

Εξι μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου με τον νυν εκπρόσωπό του. 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι μάνατζερ που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, στην προσπάθειά να τον δελεάσουν και να τον φέρουν υπό την στέγη τους.

Μένει να δούμε αν και κατά πόσον ο Βέλλιος θα αλλάξει ή όχι μανατζερικό σπίτι κι αν θα πετάξει ή όχι σε άλλη… κανάρα. 

Μια φορά, η λέξη «σφαγή»  είναι μάλλον φτωχή για να περιγράψει κανείς το μανατζερικό πάρτι που ήδη εξελίσσεται στα πόδια του. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: