Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Στο «Pound for Pound» o Μαρινάκης! – Το check in του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Λονδίνο

















«Pound for Pound» is back! Η επιστροφή του φιλανθρωπικού γκαλά, αποτελεί γεγονός και μάλιστα με ελληνικό χρώμα στο κάδρο. 

Διότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε αυτή την ζωή, όλο κι έναν Ελληνα θα βρεις από κάτω. Νόμος.  

Οπου «ελληνικό χρώμα» στην προκειμένη περίπτωση, βάλτε δίπλα το ονοματεπώνυμο «Βαγγέλης Μαρινάκης» και θα΄στε μέσα!  

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει τις λεπτομέρειες. 

Μετά την πετυχημένη εκδήλωση του 2012 κι έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, το εν λόγω event γύρισε δυναμικά και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ατζέντα του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή (15/11). 

Το παρών έδωσαν VIP καλεσμένοι (εφοπλιστές, βιομήχανοι, ιδιοκτήτες μεγάλων ακριβών ρεστοράν και φημισμένων κλαμπ) από την αγγλική πρωτεύουσα και γενικότερα από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. 

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα - σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο – συμμετέχουν στις celebrities κόντρες στο ρινγκ, το οποίο ξεχώριζε στην μέση της αίθουσας που φιλοξένησε το γκαλά το οποίο εμπεριέχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Εκτός από τους πυγμαχικούς αγώνες επίδειξης («The Pound for Pound boxing») που αν μη τι άλλο προσφέρουν μια ξεχωριστή ψυχαγωγία στους καλεσμένους αι ανεβάζουν στα ύψη την αδρεναλίνη, το μενού περιλαμβάνει (και) δημοπρασίες, αποτελώντας πόλο έλξης για τον επιχειρηματικό κόσμο του Λονδίνου και όχι μόνο. 

Μεταξύ άλλων VIP καλεσμένων «check in» πραγματοποίησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!  

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακό που επισκέπτεται ούτως η άλλως με μεγάλη συχνότητα το Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, ήταν μεταξύ των καλεσμένων του «Pound for Pound» και παρακολούθησε (πρώτο τραπέζι…πίστα) τους πυγμαχικούς αγώνες. 

Κάτι που είναι σε θέση να γνωρίζουν λίγοι, διαλεγμένοι και καλοί, δεδομένου πως είθισται να μην παίζουν διαφήμιση και διαρροές σχετικά με την λίστα των υψηλών προσκεκλημένων από τους διοργανωτές. Εις το επανιδείν… 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/11)








Δεν υπάρχουν σχόλια: