Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ουζουνίδης για αντι – Αναστασίου! – Το χρίσμα στον νυν τεχνικό του Πανιωνίου σκέφτονται να δώσουν στον Παναθηναϊκό!
















Σε χαμηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται η δημοτικότητα του Γιάννη Αναστασίου εντός και εκτός των τειχών του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που κάτι με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό – σοκ και κάτι με τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε να παίρνει την κάτω βόλτα και δεν λέει να πάρει τα πάνω της. 

Το δεδομένο τάιμινγκ υπάρχουν εκείνοι που εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπο του τεχνικού των «πρασίνων» (αν θυμηθούμε τις μόνιμες αντιδράσεις και κράξιμο των οπαδών ακόμη και μετά από νίκες του «τριφυλλιού») και κάποιοι άλλοι (με πιο υπεύθυνες θέσεις και ρόλους) που τηρούν σιγή ασυρμάτου, αναμένοντας προφανώς το κατάλληλο τάιμινγκ για να πουν ότι έχουν να πουν αλλά και να πράξουν. 

Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι πως το γυαλί έχει ραγίσει και εύκολα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να θρυμματιστεί, κάτι που αυτομάτως θα σημάνει και το τέλος της θητείας του 42χρονου κόουτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. 

Και τότε θα ξεκινήσει η «παρέλαση» των υποψηφίων τεχνικών για την μετά – Αναστασίου εποχή.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχει αλιεύσει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» από ιαματικές πηγές, το πιθανότερο (αν όχι βέβαιο) είναι πως στην προκειμένη περίπτωση η προπονητολογία δεν θα΄χει ιδιαίτερο σασπένς και αγωνία. 

Κι αυτό διότι απλούστατα η «Αγία Τριάδα» (Αλαφούζος, Φύσσας, Βόκολος) έχει αν όχι καταλήξει, τότε έχει προκρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον προπονητή στον οποίο θα εμπιστευτεί το τιμόνι της ομάδας μετά το «game over» του Αναστασίου, όποτε κι αν αυτό χρονικά συμβεί. 

Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης!  

Ο τεχνικός του Πανιωνίου όχι απλά θα παίξει δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για την μετά – Αναστασίου εποχή (όπως να θυμίσω πως έγραφα σε αυτήν εδώ την στήλη στις 30 Σεπτεμβρίου) αλλά αποτελεί και το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αν δεν έχει μάλιστα ήδη «κλειδώσει» η επιλογή του, κάτι που για ευνόητους λόγους κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε διατηρείται αυτή την στιγμή ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Ο Ουζουνίδης που ειρήσθω εν παρόδω έχει τιμηθεί για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, δεν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και διαγράφει μάλιστα μια πολύ καλή πορεία με τους «κυανέρυθρους» τη φετινή σεζόν.

Κι όπως πρόσφατα είχαν διαμηνύσει δημοσίως στην πλατεία, βλέποντας το «σουξέ» του Εβρίτη τεχνικού, «μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης». 

Μια φορά στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος και τα άλλα παιδιά θα φτάσουν στο σημείο ακόμη και να διαπραγματευτούν σκληρά με τον Πανιώνιο, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και να αποτελέσει ο κόουτς Ουζουνίδης τον διάδοχο του Αναστασίου στον πάγκο του «τριφυλλιού».  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (1/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: