Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Καρυπίδης φεύγει, Ορφανίδης έρχεται! – To plan B με την… προαγωγή του Βεροιώτη επιχειρηματία με φόντο τους Κινέζους επενδυτές!























Η ανάληψη των ηνίων του Αρη από τον Θεόδωρο Καρυπίδη δρομολογεί εξελίξεις και στη Βέροια. 

Σε κάθε περίπτωση ο μεγαλομέτοχος της ημαθιώτικης ΠΑΕ και νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη (ναι, συμβαίνουν κι αυτά εν έτει 2015 στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου) δεν πρόκειται να φύγει σαν κλέφτης από τη Βέροια, όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Κάτι που σημαίνει πως είτε θα πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στους Κινέζους επενδυτές οι οποίοι - σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καρυπίδη - εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την είσοδό τους στη «βασίλισσα του βορρά», είτε θα παραδώσει την σκυτάλη στον Σίμο Ορφανίδη (ένθετη φωτ.) ενεργοποιώντας – όπως αποκαλύπτει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - το plan B που ίσως και να φαντάζει πιο ρεαλιστικό. Τι πράγμα; Who is Σίμος Ορφανίδης…;

Πρόκειται για Βεροιώτη επιχειρηματία και πρόσωπο που γνωρίζει όσο λίγοι πράγματα και καταστάσεις εντός των τειχών και κατά όπως φαίνεται, διαθέτει την τόλμη και την αρετή να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετά Καρυπίδη εποχή στη διοίκηση της «βασίλισσας του βορρά». 

Σημειωτέον πως ο Ορφανίδης αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του νυν μεγαλομετόχου, πέρα από το γεγονός πως συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας. 

Η… προαγωγή του Ορφανίδη θα προχωρήσει από την στιγμή που «τσακίσει» η δουλειά με τους Κινέζους επενδυτές και δεν έρθουν να ακουμπήσουν τα ωραία τους λεφτά στη Βέροια. 

Επί του παρόντος πάντως η κινέζικη υπόθεση φαίνεται να παραμένει ανοιχτή και εξακολουθεί να υφίσταται, έχοντας πέσει στο τραπέζι οι παράμετροι από τις οποίες θα εξαρτηθεί η οριστική κατάληξη της υπόθεσης. 

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι κακές γλώσσες στην πόλη της Βέροιας χαρακτηρίζουν too good to be true (πολύ καλό για να΄ναι αληθινό το) το σενάριο των Κινέζων επενδυτών. Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω…; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά, ο Ορφανίδης έχει πάρει το μήνυμα από τον Καρυπίδη να βρίσκεται σταντ μπάι κι αναμένει στο ακουστικό του. Α και κάτι τελευταίο.... 

Η στήριξη των οργανωμένων οπαδών («Queen’s Boyz») της Βέροιας στο πρόσωπό του Ορφανίδη είναι δεδομένη. Κι αυτό αν κρίνουμε από την ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζοντας την στήριξή τους όχι μόνο στον Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. 

Διότι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, ενίοτε τίποτα δεν είναι τυχαίο!    
   
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (12/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: