Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο… τελειωμένος και ο βραβευμένος Ουζουνίδης!












Τελειώνουν τα… credits του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. 

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να στήριξε εκ νέου τον κόουτς των «πρασίνων», ωστόσο η «λεπτομέρεια» πως ΟΥΔΕΙΣ από την οικογένεια του «τριφυλλιού» μπήκε στον… κόπο να τοποθετηθεί επισήμως – και σε πρώτο χρόνο - υπέρ του, αξίζει όσο χίλιες λέξεις! 

Ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο Φύσσας, ούτε ο Βόκολος, ούτε κάποιος παίκτης βγήκε μπροστά για να αρθρώσει δημοσίως - σε πρώτο χρόνο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο - έστω και μια κουβέντα υπέρ του Αναστασίου, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως ο «Γιόχαν» μένει μέχρι να φύγει. 

Εκτός πάλι κι αν καταφέρει να αναστρέψει πλήρως το σκηνικό και κάνει «παπάδες» στα επόμενα παιχνίδια, κάτι το οποίο δεν πιστεύουν πλέον ακόμη και τα ένθερμα μέλη του προσωπικού του fan club. 

Οσο για το διάδοχό του όταν και εφόσον έρθει η ώρα του «διαζυγίου»...; 

Είτε κάποιος ξένος τεχνικός εγνωσμένης αξίας ή Ελληνας που θα είναι όμως αγαπητός στην πράσινη εξέδρα. Διότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα όλα μετράνε. 

Μια φορά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και έχει τιμηθεί για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό κι αγαπητός είναι στην εξέδρα. Σωστά; Σωστά.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (16/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: