Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Πρόσωπο -κλειδί ο Πολ Κουτσολιάκος στο μεταγραφικό «φλαμένκο» Παναθηναϊκού – Σέρχιο Σάντσεθ!


















Ο επιμένων ελλη-νικά! 

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και με τα χέρια όρθια, αντικρίζοντας κατάφατσα τον εφιάλτη του «Grexit» και την έξοδο από τη νομισματική ζώνη του ευρώ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό απέδειξαν πως διέθεταν το λεγόμενο know how, προκειμένου να «ψήσουν» τον Σέρχιο Σάντσεθ να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. 

Επειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και επαφές ο Ισπανός στόπερ είπε το πολυπόθητο «ναι» και ήδη έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή των «πρασίνων» στην Ολλανδία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Για να φτάσουμε όμως στο σημείο ο 29χρονος ποδοσφαιριστής να αλλάξει… δαχτυλίδια με τον Παναθηναϊκό, χρειάστηκε να βάλει όχι ένα, αλλά δύο και τρία και τέσσερα... χεράκια (κι) ένα πρόσωπο – «κλειδί» που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Οταν αυτή η μεταγραφική ιστορία κλείσει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) θα ακολουθήσει και μια αποκάλυψη βγαλμένη μέσα απ΄το backstage των διαπραγματεύσεων που θα επιβεβαιώσει πως τα μεγάλα deals, αγαπούν τη μεγάλη σιωπή…» έγραφε επί λέξει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 27 Ιουνίου και ήγγικεν η ώρα για την αποκάλυψη που προανήγγειλα. 

Αν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έκαναν ότι περνούσε απ΄το χέρι τους προκειμένου να άρουν τις επιφυλάξεις του Σάντσεθ, ο Πολ Κουτσολιάκος έπαιξε καταλυτικό ρόλο για το κλείσιμο της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. 

Ο «χρυσοδάκτυλος» ατζέντης συμμετείχε (αθόρυβα και χωρίς… λεζάντα) απ΄ την πρώτη και μέχρι την τελευταία ημέρα στο μεταγραφικό love story των «πρασίνων» με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό σε συνεργασία με τον ξένο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. 

Ο ομογενής μάνατζερ κατάφερε να κάμψει τους ενδοιασμούς του Σάντσεθ και να γυρίσει την αρχικά αρνητικά διάθεση του να έρθει στην Ελλάδα, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας. 

Κι αν ο Ιβηρας ποδοσφαιριστής αιφνιδιάστηκε ευχάριστα απ΄την στάση των «πρασίνων» και το ταξίδι των Βόκολου – Φύσσα στην Βαρκελώνη προκειμένου να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, ο ίδιος έχει να λέει (στις ιδιαίτερες συζητήσεις του) για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Κουτσολιάκος στην απόφασή του να μετακομίσει στην μνημονιακή Ελλάδα και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. 

Αυτά, για την ιστορία και το backstage του... φλαμένκο των «πρασίνων» με τον σενιόρ - Σάντσεθ. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (11/7)

Δεν υπάρχουν σχόλια: