Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Το τέλος του Χάβου, οι Μπακοκαϋμενάκηδες και η Τρίπολη!











Το ημερολόγιο έγραφε 18 Απριλίου όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» προανήγγειλε το επερχόμενο τέλος του Μάκη Χάβου απ΄τον πάγκο του Παναιτωλικού. 


18/4
«Σφυρίζει το… τρένο» ήταν ο (γλαφυρός) τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ, καταγράφοντας τις ομιλίες του 46χρονου τεχνικού προς τους παίκτες που ανέδυαν έντονες οσμές «διαζυγίου» - αμέσως μετά το τέλος της σεζόν - με τον Παναιτωλικό. 

Ακριβώς έναν μήνα αργότερα στις 18 Μαΐου, ανακοινώθηκε επισήμως το game over, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ της στήλης. 

Οσο για την επόμενη μέρα του κόουτς…; Η «προίκα» της φετινής εξαιρετικής πορείας της αγρινιώτικης ομάδας (έστω κι αν αυτή δεν «εξαργυρώθηκε» στο τέλος με την είσοδο στα πλέι οφ) όλο και θα στείλει στο κατώφλι του ενδιαφερόμενες ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία. 

Περί πρότασης από σύλλογο του Ντουμπάι (όπως κυκλοφόρησε και γράφτηκε προ ημερών) προσωπικά με πιάνετε αδιάβαστο. 

Αντίθετα, σηκώνει δυνατό ρεπορτάζ το σενάριο που μεταφέρθηκε στην στήλη και φέρνει τους Μπακοκαϋμενάκηδες στην Τρίπολη να «βλέπουν» στο πρόσωπο του Χάβου τον επόμενο προπονητή του Αστέρα, με τον Βεργέτη να μετατίθεται στο πόστο του τεχνικού διευθυντή!  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: