Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο FIFA Agent Χρήστος Γάτσης μιλάει στο» Marca – SL» για την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Καρέλη με τον Παναθηναϊκό





 









Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία την Τρίτη (2/12) με τον Νίκο Καρέλη για την ανανέωση του συμβολαίου έως το 2018 και ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού των «πρασίνων» FIFA Agent Χρήστος Γάτσης μίλησε στο «Marca – SL» για το ιστορικό της διαπραγμάτευσης και όχι μόνο.

Μπορεί η συμφωνία να ΄ναι προφορική και να απομένουν οι υπογραφές ώστε να κλείσει και το τυπικό μέρος, ωστόσο το γραφείο («Target Sport») του Ελληνα ατζέντη ανακοίνωσε το «χάπι – εντ» των συζητήσεων.
 

«Ο CEO της Target Sport Χρήστος Γάτσης, ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νίκο Καρέλη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έως το 2018»  αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο του Ελληνα άσου, ρωτήσαμε αρχικά πόσο δύσκολο ήταν να φτάσουν οι δύο πλευρές στη συμφωνία.
 

«Ουσιαστικά δεν ήταν δύσκολο, με την έννοια πως υπήρχε κοινή θέληση για να πραγματοποιηθεί. Για τον Νίκο και για μένα, ήταν μονόδρομος η παραμονή στον Παναθηναϊκό.
 

Ο Νίκος παίζει και νιώθει σημαντικός για την ομάδα. Μέσα από τα παιχνίδια, θα έρθουν όλα…» τόνισε ο Χρήστος Γάτσης στο «Marca – SL».
 

Σε ερώτηση για το αν περίμενε έπειτα από τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή και την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, πως θα έφτανε στο σημείο να αποτελεί έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και θα προχωρούσαν σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, τόνισε τα εξής:
 

«Ηταν κάτι που το πίστευα απόλυτα. Ο Νίκος είναι πειθαρχημένος και πιστός στις αρχές του πρωταθλητισμού. 

Αυτή είναι και η διαφορετικότητά του από τον μέσο όρο των παικτών της ηλικίας του. Πραγματικά ζει για το ποδόσφαιρο και έχει δουλέψει πολύ σκληρά σε ατομικό επίπεδο. Με επιστημονικό τρόπο, ώστε να  βλέπουμε αυτό που είναι τώρα.
 

Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει διάρκεια και συνέπεια πάνω σε αυτές τις αρχές που προανέφερα. Ο Νίκος έχει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα να΄ναι συνεπής».
 

Οσο για το αν η μεταγραφή στο εξωτερικό, εξακολουθεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού... ;
 

«Η μεταγραφή στο εξωτερικό θα έρθει μέσα από τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος έχει βιώσει το να παίζει σε μια ανταγωνιστική Λίγκα, όπως είναι αυτή της Ρωσίας και έδειξε ότι έχει τα προσόντα να ανταπεξέλθει με επιτυχία.

Προφανώς και θέλει κάποια στιγμή αν ικανοποιηθεί ο Παναθηναϊκός, να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, γνωρίζοντας βέβαια ότι όλη αυτή η διαδικασία περνά μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας του».



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: