Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο τραυματίας Μορένο και ο «άσφαιρος» Αλβες...φέρνουν επιθετικό στον Παναιτωλικό

 






Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τάιμινγκ της επιστροφής του τραυματία Ερικ Μορένο στη δράση, την ώρα που ο Αντρέ Αλβες δεν σκοράρει ούτε στα… οικογενειακά διπλά του Παναιτωλικού. Γι΄αυτό και στο Αγρίνιο φροντίζουν και παίρνουν τα μέτρα τους εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τα «καναρίνια» αθόρυβα έχουν αρχίσει να οργώνουν το χωράφι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, «σκανάροντας» περιπτώσεις παικτών οι οποίοι εσχάτως τους έχουν προταθεί, ακόμη και κάποιους παλιούς γνώριμους από την περίοδο του καλοκαιριού.
 

Κι όλα αυτά, την στιγμή που για τον τραυματία Ερικ Μορένο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το ακριβές διάστημα της απουσίας του λόγω του τραυματισμού στο γόνατο (δύσκολα πάντως θα παίξει σε άλλο παιχνίδι μέσα στο 2014) και η επιθετική αφλογιστία του Αντρέ Αλβες (παραμένει χωρίς γκολ  έπειτα από συνολικά 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ανεβάζει το... θερμόμετρο του εκνευρισμού για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.   

Κάπως έτσι η απόκτηση ενός επιθετικού κρίνεται όχι απλά απαραίτητη, αλλά επιτακτική ανάγκη στον Παναιτωλικό εν όψει Ιανουαρίου.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: