Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ρούσνακ και ο… ΠΑΟΚ! / Η επίσκεψη του agent Ρίαν Καπαγιαννίδη στο Χέρακλες – Καμπούρ και τα τρία «χαρτιά» της Γκρόνινγκεν!











Μια από τις μεταγραφικές συνήθειες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είναι το shopping ποδοσφαιριστών από ομάδες – αντιπάλους του στην Ευρώπη.
 

Υπό αυτή την έννοια δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση το  δημοσίευμα (17/12) της «Dailymail», σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλμπερτ Ρούσνακ της ολλανδικής Καμπούρ, την οποία αντιμετώπισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας το περασμένο καλοκαίρι επί ολλανδικού εδάφους.
 

Οσο για το who is who του εν λόγω ποδοσφαιριστή…; Γεννηθείς στις 1/1/2015 αγωνίζεται από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ως δανεικός στην Καμπούρ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στην Μάντσεστερ Σίτι.
 

Στην ολλανδική ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας μέχρι σήμερα 18 συμμετοχές και 4 γκολ, ωστόσο ο δανεισμός του λήγει τον Ιανουάριο.
 

Εχει παίξει ως δανεικός στο παρελθόν τόσο στην Όλνταμ όσο και στην Μπέρμιγχαμ, ενώ είναι διεθνής με όλες μικρές εθνικές της Σλοβακίας.
 

Στο δημοσίευμα της «Dailymail» εκτός από τον ΠΑΟΚ γίνεται επίσης λόγος για ενδιαφέρον της Χέρενφεν και της Γκρόνινγκεν. 

Εκείνο που δεν αναφέρει το κατά τα άλλα ενδιαφέρον ρεπορτάζ της «Dailymail» είναι δύο σημαντικές… λεπτομέρειες, τις οποίες εξασφάλισε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» και γράφει κατ΄αποκλειστικότητα.

1)    Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Καμπούρ για τον θεσμό του Κυπέλλου που την βρήκε νικήτρια με 3-0 κόντρα στη Χέρακλες την Τρίτη (16/12), το παρών στις εξέδρες του γηπέδου έδωσε ο agent Ρίαν Καπαγιαννίδης. 


Κι αν το όνομά σας λέει κάτι, να θυμίσω πως πρόκειται για τον μάνατζερ που «έτρεξε» την μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.
 

Ο λόγος της επίσκεψής του κι αν σχετίζεται με τον Ρούσνακ δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί από την στήλη και απλώς καταγράφεται η παρουσία του. 
 

Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ρούσνακ «έφτιαξε» τα δύο από τα τρία γκολ της Καμπούρ, αγωνιζόμενος στο αριστερό «φτερό» στη διάταξη 4-3-3 με την οποία παρατάχθηκε η ομάδα του εντός αγωνιστικού χώρου.
 

2)    Η δεύτερη… λεπτομέρεια και κάθε άλλο παρά αμελητέα, έχει να κάνει με όσα λέγονται στην ολλανδική πιάτσα των ατζέντηδων για τον επόμενο σταθμό του Ρούσνακ.  

Σύμφωνα με τους ψαγμένους agents στη «χώρα της τουλίπας» ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται μια ανάσα πριν από την πώλησή του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Γκρόνιγκεν, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει  τα τρία «χαρτιά», ή αλλιώς 3 εκατ. ευρώ! 

Ποσό που όπως αντιλαμβάνεται εφόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σταματάει επί τόπου κάθε κουβέντα περί ΠΑΟΚ και Ρούσνακ.

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (18/12) 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: