Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κλήση Τσιάρτα στην Καλαμαριά! – Ο «El Mago» προτάθηκε στους «Πόντιους» για την θέση του νέου προπονητή!












Η γλυκόξινη μυρωδιά των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την ξεχωριστή γοητεία του πάγκου, παραδοσιακά «μαγνητίζει» πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φροντίζουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα διπλώματα ούτως ώστε να βαδίσουν στο δρόμο της προπονητικής.
 

Το περασμένο καλοκαίρι «χτύπησε» στη Ρόδο η «καρδιά» της next generation των Ελλήνων τεχνικών. 

Τα «βαριά» ονόματα που κάθισαν στα θρανία, «βούλιαξαν» το «σμαραγδένιο» νησί και προσέφεραν ξεχωριστή αίγλη στα σεμινάρια. Από ποιον να ξεκινήσουμε και σε ποιον να τελειώσουμε.
 

Για να θυμηθείτε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω ονόματα και συγκρατήστε το τελευταίο: Δέλλας, Ελευθερόπουλος, Νικοπολίδης, Γκούμας, Κολομπούρδας, Ρότσα, Ζήκος, Μπορμπόκης, Πάντος, Τζιωρτζόπουλος, Τσιάρτας.
Φυσικά κι έχει τους λόγους της η στήλη να ζητάει την «αποθήκευση» του Βασίλη Τσιάρτα. 


 

28/2
Να θυμίσω πως για τις σκέψεις του βετεράνου άσου της ΑΕΚ και νυν μάνατζερ να φορέσει το κοστούμι του προπονητή, έγραψε αποκλειστικά ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 28 Φεβρουαρίου, σε ρεπορτάζ που έφερε τον τίτλο «ο “El Mago” των πάγκων».

 

Από τότε, μέχρι σήμερα, κύλησαν επτά μήνες κι εσχάτως το όνομα  του Τσιάρτα κυκλοφόρησε στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς!
 

Ναι, ναι, πολύ καλά υποψιάζεστε ως υποψήφιος νέος προπονητής των «Ποντίων», αν και ο Αλέκος Βοσνιάδης ( τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) φαινόταν να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Απόλλωνα για την θέση που «χήρεψε» στον πάγκο, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Αλέξη Αλεξίου.
 

Σύμφωνα με ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού κι όπως μετέφεραν στην στήλη, στην Καλαμαριά έπεσε (και) το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα στο τραπέζι της προπονητολογίας.
 

Ο «El Mago» φέρεται να αυτοπροτάθηκε στους «Πόντιους» κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας του με υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, του οποίου ο λόγος περνάει εντός των τειχών. 

Οσο για την απάντηση που έλαβε...; «Ευχαριστούμε και παρακαλούμε αναμείνατε στο ακουστικό σας». 

Σε κάθε περίπτωση πάντως κι ακόμη και αν η απάντηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι αρνητική, η κίνηση και μόνο του Τσιάρτα να διεκδικήσει την καρέκλα του προπονητή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν μη τι άλλο «φωτογραφίζει» την αντίστροφη μέτρηση για την κάθοδό του παλαίμαχου άσου στα μονοπάτια της προπονητικής. 


 10-9-8-7…




Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (3/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: