Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Διαζύγιο – «βόμβα»! - Το απρόσμενο τέλος της κοινής πορείας των agents Αντώνη Αποστολόπουλου και Παναγιώτη Γαλαριώτη, υπό την μανατζερική… στέγη της «Sports Connection»









Το ημερολόγιο έγραφε 31 Ιανουαρίου του 2014, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία που βλέπετε, κάνοντας όχι μόνο το γύρο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.
 

Το παλικάρι με την φανέλα ανά χείρας που ποζάρει στον φακό με τη φανέλα της Φούλαμ, ασφαλώς κι όλοι θα το γνωρίζετε και συνεπώς οι συστάσεις κρίνονται περιττές.
 

Ωστόσο για τους υπόλοιπους κυρίους που περιστοιχίζουν τον Κώστα Μήτρογλου (περί ου ο λόγος) στην ίδια φωτογραφία, οι μη μυημένοι στα μανατζερικά δρώμενα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, όλο και θα χρειαστούν τη λεγόμενη και ως «βοήθεια του κοινού» . 

Στην προκειμένη περίπτωση το ρόλο του «κοινού», θα παίξει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».
 

Ο πρώτος κύριος από τα αριστερά όπως βλέπετε την φωτογραφία, ονομάζεται Αντώνης Αποστολόπουλος. Ιδρυτής της εταιρείας «Sports Connection» με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η οποία έχει να επιδείξει στο παλμαρέ της κορυφαία μεταγραφικά deals σαν κι αυτό του εικονιζόμενου Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ το περασμένο Γενάρη, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του ΄13 και πολλά άλλα που έχτισαν τον μανατζερικό «μύθο» του.
 

Ο FIFA Agent Αντώνης Αποστολόπουλος είχε (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) τρεις βασικούς… συμπαίκτες στην εταιρεία του. 

Τον Νίκο Κλιτσίδη, τον Παναγιώτη Γαλαριώτη (πρώτος από τα δεξιά στη φωτ.) και τον Νίκο Κουτρούπη (δεύτερος από τα αριστερά στη φωτ.).
 

Οπως συμβαίνει όμως στα ενδότερα των ποδοσφαιρικών ομάδων. έτσι και στα μεγάλα γραφεία μανατζερικά γραφεία, υπάρχουν ενίοτε διαφορές φιλοσοφιών και «χημείας» που οδηγούν σε «διαζύγια» - έκπληξη.
 

Σαν κι αυτό που… έσκασε στην προκειμένη περίπτωση μεταξύ του agent Αντώνη Αποστολόπουλου και του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη και συνεταίρου του στην «Sports Connection» Παναγιώτη Γαλαριώτη.
 

Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να τραβήξουν αυτόνομη πορεία (σε αντίθεση με τους Κουτρούπη, Κλιτσίδη που συνεχίζουν κανονικά να «παίζουν μπάλα» με τον Αποστολόπουλο), κάτι που αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης, όχι μόνο στην πιάτσα των ατζέντηδων, αλλά και γενικότερα στην εγχώρια ποδοσφαιρική κοινωνία.
 

Οσο για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Παναγιώτη Γαλαριώτη και θα αποχωρήσουν από την «Sports Connection», η οποία ειρήσθω εν παρόδω έριξε προσωρινά την ιστοσελίδα της στο Διαδίκτυο στο πλαίσιο των γενικότερων ανακατατάξεων που θα προκύψουν…;
 

Οι Κώστας Μήτρογλου, Σάββας Γκέντσογλου, Ελίνι Δημούτσος, Τάσος Καραμάνος, Νίκος Βέργος και Γρηγόρης Μάκος συνεργάστηκαν με την «Sports Connection» με τις «ευλογίες» του Γαλαριώτη, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, αν κι σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα καλό είναι περιμένει κανείς τις αποφάσεις των παικτών.
 

Παρεμπιπτόντως, το Σαββατοκύριακο(27-28/9) που μας πέρασε ο agent Αποστολόπουλος εθεάθη στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (U-17) και στο Πανιώνιος – Ξάνθη, ο Παναγιώτης Γαλαριώτης είδε το Ατρόμητος – Ολυμπιακός και ο Νίκος Κουτρούπης πετάχτηκε μια βόλτα μέχρι την γειτονική Ιταλία, για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Μάριο Οικονόμου στο Μπολόνια – Σιταντέλα.



Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» ( 30/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: