Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Με τις μεταγραφικές… κεραίες στραμμένες στον «πλανήτη – Αρη» ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στον Αρη δεν αναμένουν με αγωνία μονάχα οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί των «κίτρινων», αλλά και ομάδες που καραδοκούν για την απόκτηση προσεχώς ελεύθερων παικτών προερχόμενους από τον πλανήτη - Αρη. 

Μια εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον κοινό εκπρόσωπο δύο ποδοσφαιριστών.

Το ξεκαθάρισμα πρωτίστως του διοικητικού τοπίου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, θα κρίνει προϊόντος του χρόνου ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν.
 

Σε περίπτωση υποβιβασμού στην Γ΄Εθνική, τότε αυτομάτως μένουν ελεύθεροι, κάτι που μπορεί να συμβεί και βάση προσφυγών, δεδομένου πως όλοι οι ποδοσφαιριστές (πλην εκείνων που έχουν «δέσει» τα χρήματα τους βάση του τηλεοπτικού συμβολαίου) διατηρούν δικαίωμα προσφυγής.
 

Στα Γιάννενα τηρούν στάση αναμονής έχοντας πάντως ήδη «κυκλώσει» τα ονόματα 3-4 παικτών δύο εκ των οποίων βρίσκονται κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη.

Και όλα αυτά, την στιγμή που ο κοινός εκπρόσωπος δύο παικτών, έχει ήδη στείλει τα βιογραφικά τους στα γραφεία του ΠΑΣ.... Τυχαίο; Δεν νομίζω που λέει και το γνωστό σλόγκαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: